Woning uitbouwen

Woning uitbreiden door middel van uit- of aanbouw

Liebens Bouw is uw partner voor het vergroten van de woonoppervlakte van uw woning door middel van een uit- of aanbouw. Wij bieden expertise om het hele project van A tot Z succesvol te realiseren. Samen met u bespreken we uw wensen en komen we tot een passend plan.

Of u nu kiest voor een aanbouw aan de zijkant van uw woning, een uitbouw aan de achterzijde of een andere vorm van uitbreiding, onze ervaring staat voor u klaar. Wij zorgen voor de benodigde omgevingsvergunningen, materiaalkeuzes, en coördinatie van de renovatiewerken. Daarnaast kunnen we u adviseren over moderne handigheden en hoe deze gecombineerd kunnen worden met de karakteristieke kenmerken van uw woning.

Gedurende het hele project ontzorgen wij u met onze nauwgezette aanpak. Van eventuele sloopwerkzaamheden tot de laatste oplevering, wij zorgen voor de uitvoering van alle benodigde werkzaamheden. U kunt rekenen op onze vakkundigheid, transparante communicatie en kwaliteitswerk om uw woonoppervlakte te vergroten en uw droomaanbouw of uitbouw te realiseren. Bouwen doen we samen!